Kjøp ny skjenk eller glasskap til boligen

Frisk opp spisestuen med et tidløst møbel. Skjenker og glasskap er romslige og funksjonelle for oppbevaring. Mens en skjenk skjuler ting elegant, kan et glasskap eller en vitrine med glassdører presentere dine flotteste serviser og vinglass på en stilfull måte. 

Utforsk vårt store utvalg av spisestuemøbler, inkludert skjenker med skuffer, hyller og skapdører, i ulike størrelser, materialer og design. Hos oss finner du oppbevaringsløsningen som passer perfekt til ditt hjem.

Tips: Pynt opp med dekor som bilder og lys på toppen av skjenken for å skape et hjemmekoselig preg. Se hele vårt utvalg av interiør her.

Fra klassisk til moderne: Velg din stil!

Våre møbler er laget med kjærlighet for skandinavisk design. Vi har likevel et stort utvalg stilarter du kan velge mellom. Finn den perfekte skjenken som passer dine behov enten du vil ha en klassisk hvit skjenk med profilerte fronter, en retroinspirert skjenk med sjalusidører, en moderne skjenk med spennende detaljer som spiller, rotting eller fiskebensmønster. Vi har noe for enhver smak. Kanskje foretrekker du en mer minimalistisk stil uten krimskrams og med rette linjer - vi har det også. Velg mellom farger som hvit, grå, sort, brun og naturfarget

Praktisk oppbevaring i flott design

Skjenker og vitrineskap er romslige og perfekte til oppbevaring. En skjenk appellerer til alle aldre og alle typer hjem. Både en skjenk og vitrine er perfekte til ekstra oppbevaring i hjemmet. 
I spisestuen kan de enkelt og fint romme glass, porselen, servietter eller duker til pent bruk. 
På soverommet vil en skjenk fungere godt som supplement til garderobeskapet til oppbevaring av for eksempel undertøy og sokker i stedet for en kommode. I entreen kan skjenken brukes til oppbevaring av lue, hansker, sko og mye mer. Mulighetene er mange. Flere av våre modeller kommer i møbelserier som gjør at du kan skape en gjennomgående innredning i hele hjemmet.