Barnesengetøy i god kvalitet

Vi har sengetøy til barn og junior med mange forskjellige mønstre og motiver, slik at du kan velge noe som passer til barnets smak og interesse. Vi har sengesettene barna selv ønsker seg, med morsomme motiver kjent fra barne TV og Disney.

Velg mellom lekne sengetrekk med motiver som Paw Patrol, Peppa Gris, Super Mario, Lego, My Little Pony, Liverpool, Amongus, Frost og sengeklær med dyremotiv som katt, hest eller dinosaurer. Uavhengig om du har gutter eller jenter, som liker blått, rosa, grønn eller lilla, om favoritten er pirater og biler eller hjerter og eventyr finner du sengetøyet som passer nedenfor.

Hvilken størrelse trenger jeg på sengetøyet?
- Til sprinkelseng passer sengetøyet i 80x100 cm
- TIl vugge eller vogn passer det godt et sengesett med 65x80cm
- Har du en juniorseng med en juniordyne er et dynetrekk i 100x140cm helt perfekt. 
- Har du en stor barneseng med en vanlig dyne passer et sengesett i 140x200cm

24 produkter
    24 produkter

    Stor eller liten dyne i barnesengen?

    Sengetøyet du trenger avhenger selvsagt av hvilken størrelse du har på dynen. Vanligvis går man fra sprinkelseng til en juniorseng, da foretrekker mange en juniordyne. Til en juniordyne trenger du sengesett som har målene 100x140cm. Men enkelte velger å bytte rett over til en vanlig enkeltdyne, selv om man har en mindre seng. Da får barnet en dyne som kan brukes lenge, selv om de er i en periode hvor de vokser mye. Har du en vanlig dyne på barnerommet trenger du sengesett i 140x200cm.

    Vi har et bredt sortiment av sengesett, slik at du finner noe som kan passe for dynen du har.