Babydyner til de minste

En baby trenger mye søvn. Du skal gjerne ha en dyne i vognen eller i vuggen, og kanskje en egen dyne i sengen. Velg mellom dyner i fiber eller dundyner. Se våre sengesett til babydyner her.

Babydyne i 65x80 cm passer til vogn, vugge og krybbe.
Babydyne i 80x100 cm passer til sprinkelseng/babyseng.

Babyer har ikke mulighet for selv å regulere om de har det for varmt eller for kaldt, og de har ennå ikke evnen til å ta dynen av eller på for å regulere temperaturen. Tenk igjennom om hvilken temperatur soveplassen holder når du velger dyne. Sover babyen i stuen på dagtid trenger du kanskje en svalere dyne

Når barnet blir eldre, bør du anskaffe en juniordyne. Juniordyner er både lengre og bredere enn babydyner, og følger derfor barnets naturlige vekst. Alle våre baby- og juniordyner kan maskinvaskes. 

4 produkter
  4 produkter

  Baby/Junior - Babydyner

  Dyne BABY 70g Høie CLEAN 65x80
  350,- /stk.
  AVISVARE
  gold
  Dyne BARN 100g Høie CLEAN 80x100
  500,- /stk.
  AVISVARE
  gold
  Dyne BABY 25g Høie TOR dun 65x80
  550,- /stk.
  AVISVARE
  gold
  Dyne BARN 45g Høie TOR 80x100
  800,- /stk.
  AVISVARE
  gold

  Babydyne i god kvalitet

  Når du er på utkikk etter babydyner, er det viktig at du velger dyner av høy kvalitet, slik at barnet er sikret god søvn både om dagen og om natten. Barnas hjerner utvikles mens de sover, og derfor er søvn en viktig faktor for barnas sunnhet og trivsel.

  Hvis du er på utkikk etter babydyner med fyll av dun og fjær, bør du se etter dyner med høy bæreevne. Bæreevnen er din sikkerhet for god kvalitet, siden den er et uttrykk for dynens isoleringsevne og luftighet. Det er altså ikke bare dynens vekt som avgjør hvor varm den i realiteten er.