Servise og alt du trenger til borddekking

Serviset som benyttes setter rammene for atmosfæren som skapes. For mange er kjøkkenet husets hjerte. Gi kjøkkenet en oppfriskning med litt nytt interiør og servise. Vi har alt du trenger av tilbehør til kjøkkenet og borddekkingen. Se vårt brede utvalg av glass, krus, tallerkener og bestikk. 

Vi har også et stort utvalg av skåler og serveringsfat, samt annet praktisk kjøkkenutstyr som skjærefjøl og gryteunderlag. Dekk bordet med en lekker duk og spisebrikker i matchende design.

Utforsk vårt brede sortiment til kjøkkenet skap uforglemmelige øyeblikk rundt spisebordet!

24 produkter
  24 produkter

  Dekk bordet med glass i ulike farger

  Utforsk en verden av fargerike muligheter når du dekker bordet med glass i ulike farger! Skap en visuell fest for øynene ved å blande og matche glass i ulike farger og former.

  Ved å legge til glass i ulike farger, kan du skape et spennende og dynamisk bord som tiltrekker seg oppmerksomhet og setter stemningen for enhver anledning. Fra intime middager til livlige feiringer, glass i ulike farger legger til et snev av eleganse og personlighet til enhver sammenkomst.

  Ikke vær redd for å eksperimentere og leke med farger! La kreativiteten din løpe løpsk og skap en borddekking som er like unik som deg selv. Med glass i ulike farger kan du virkelig ta din borddekking til neste nivå og skape uforglemmelige minner ved hvert måltid.

  Skap en spennende innredning på kjøkkenet

  Gi kjøkkenkroken en oppgradering med nye kopper, tallerkner, skåler og boller. Finn et lekkert nytt kjøkkenhåndkle som matcher innredningen din. Bland materialer og farger for å skape både et funksjonelt og et kult, matchende utseende.

  Dersom du ikke har nok skapplass på kjøkkenet kan du benytte en vegghylle for å vise frem de vakreste skålene og koppene på en åpen hylle. Liker du å ha urter stående på benken kan disse få plass i en liten blomsterpotte som gir et dekorativt og grønt innslag til kjøkkenbenken.

  Dekk et vakkert bord 

  Når det kommer til å dekke et pent bord til både hverdag og fest, er det noen enkle tips som kan hjelpe deg med å skape et imponerende arrangement. Begynn med å velge en vakker duk eller et underlag som passer til anledningen. Deretter kan du plassere ut tallerkener, glass og bestikk på en måte som gir et ryddig og innbydende utseende. Husk å vurdere farger og materialer som harmonerer med hverandre. Pynt opp med personlige detaljer som blomster eller lys for å skape den rette atmosfæren. 

  Nyttig tilbehør til ditt kjøkken

  I vårt brede sortiment av utstyr og tilbehør til ditt kjøkken finner du alt fra serveringsfat til bestikk. Serveringsklyper er praktiske for både matlaging og servering, og gjør det enkelt å håndtere maten på en hygienisk og nøyaktig måte. Se vårt store utvalg og finn dine favoritter til kjøkkenet i dag.