Servise og alt du trenger til borddekking

Serviset som benyttes setter rammene for atmosfæren som skapes. For mange er kjøkkenet husets hjerte. Gi kjøkkenet en oppfriskning med litt nytt interiør og servise. Vi har alt du trenger av tilbehør til kjøkkenet og borddekkingen. Se vårt brede utvalg av glass, krus, tallerkener og bestikk. 

Vi har også et stort utvalg av skåler og serveringsfat, samt annet praktisk kjøkkenutstyr som skjærefjøl og gryteunderlag. Dekk bordet med en lekker duk og spisebrikker i matchende design.

Utforsk vårt brede sortiment til kjøkkenet og lag uforglemmelige øyeblikk rundt spisebordet!

Finn inspirasjon til ny innredning på kjøkkenet

Gi kjøkkenet et løft med nye kopper, tallerkener, skåler og boller. Utforsk et utvalg av vakre kjøkkenhåndklær som harmonerer med din innredning. Kombiner ulike materialer og farger for å skape et funksjonelt og stilig uttrykk.
Mangler du oppbevaringsplass på kjøkkenet? Utvid mulighetene ved å benytte en vegghylle til å vise frem de mest forseggjorte skålene og koppene i en åpen hylle. Setter du pris på friske urter på kjøkkenbenken, kan disse enkelt plasseres i små blomsterpotter, og gi både et dekorativt preg og samtidig tilføre noe grønt og levende til  omgivelsene.

Løft borddekkingen til nye høyder

Når du ønsker å dekke et vakkert bord, enten det er for en uformell middag med familien eller en festlig anledning, er det noen enkle tips som kan løfte borddekkingen til nye høyder. Start med å velge en passende duk eller et underlag som matcher stemningen du ønsker å skape. Deretter plasserer du tallerkener, glass og bestikk på en måte som gir et ryddig og innbydende utseende. Ta hensyn til farger og materialer som kompletterer hverandre for en harmonisk borddekking. Legg til personlige detaljer som flotte blomster, stearinlys eller LED lys for å skape den perfekte atmosfæren som passer til anledningen. Med disse enkle tipsene kan du skape et imponerende bordoppsett som vil glede gjestene dine og gjøre enhver måltidsopplevelse til noe spesielt.

Nyttig og praktisk kjøkkenutstyr

I vårt brede sortiment av tilbehør til ditt kjøkken finner du alt av praktisk kjøkkenutstyr som skjærebrett, gryteunderlag, serviettringer og drikkeflasker. Se vårt store utvalg og finn dine favoritter til kjøkkenet i dag.