Paviljonger og partytelt til hverdag og fest

En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Med en utepaviljong eller et telt kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan et partytelt gi deg svalende skygge. Paviljonger fungerer som beskyttelse mot kveldsdugg eller lette regnbyger. Hos JYSK finner du utepaviljonger, hagetelt og stativ i mange forskjellige størrelser.

    En paviljong skjermer for både regn, sol og vind

    En hagepaviljong eller partytelt er også ideelt når du skal invitere gjester. Været i Norge er vanskelig å forutse, men med et utetelt med vegger blir ikke grillfesten, konfirmasjonen eller 17. mai-festen ødelagt selv om det skulle komme en uventet regnskur.

    Da kan du likevel invitere gjestene til et hyggelig rom midt i hagen. Hos JYSK finner du et stort utvalg av solcellelamper og blomsterpotter, som gjør det lett å skape hyggelig stemning.

    Uttrekkbar levegg

    Vil du skjerme innsynet fra gangveien, eller beskytte deg for vinden kan en uttrekkbare levegg eller sidemarkise være perfekt for deg. Da får du en lunere terrasse som du kan justere ved behov.