Paviljonger og hagetelt som forlenger sesongen

Er du på jakt etter det perfekte hagetelt eller paviljong for uteplassen din? En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen eller på terrassen uansett vær. Med en utepaviljong eller et partytelt kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan paviljongen gi deg en svalende skygge. 

Har du en stor uteplass, trenger du kanskje en frittstående parasoll som matcher paviljongen. Paviljonger og telt fungerer som beskyttelse mot kveldsdugg eller lette regnbyger. Hos JYSK finner du utepaviljonger, hagetelt og stativ i mange forskjellige størrelser.

Pynt opp uteplassen med lekre hagemøbler og tilbehør. Kanskje vil du bygge et eget terrassegulv på flekken der ditt paviljongtelt skal stå.

En paviljong skjermer for både sol, regn og vind

En hagepaviljong eller partytelt er også ideelt når du skal invitere gjester. Været i Norge er vanskelig å forutse, men med et utetelt med vegger blir ikke grillfesten, konfirmasjonen eller 17. mai-festen ødelagt selv om det skulle komme en uventet regnskur. Da kan du likevel invitere gjestene til et hyggelig familietelt midt i hagen, med et beskyttende paviljongtak.

Da kan du likevel invitere gjestene til et hyggelig rom midt i hagen. Hos JYSK finner du et stort utvalg av solcellelamper og blomsterpotter, som gjør det lett å skape hyggelig stemning.

Uttrekkbar levegg

Kanskje du har en mindre uteplass og ikke har plass til en hel paviljong, men ønsker å skjerme innsynet fra gangveien, eller beskytte deg for vinden, da kan en uttrekkbar levegg eller sidemarkise være perfekt for deg. Da får du en lunere terrasse som du kan justere ved behov.