Hagebord og balkongbord i kunsttre

JYSK har et stort utvalg terrassebord produsert av vedlikeholdsfritt kunsttre i artwood og slitesterke durawood. Du kan velge mellom runde og rektangulære spisebord i forskjellige størrelser og design, slik at du alltid finner et hagebord som passer deg og din stil. 

Flere av bordene kan trekkes ut med klaffer. Vi har naturligvis også hagestolene som passer til det nye hagebordet ditt. Se også våre trebord i hardtre.

Velg riktig spisebord til hagen

Hos JYSK finner du hagebord, velg mellom runde og firkantede utebord, eller spisebord som kan forlenges, med plass til alle gjestene. Utebordene kommer i mange forskjellige materialer, for eksempel hardtre, kunsttre, metall, glass, fibersten og plast. Når du velger materiale, må du tenke over om du ønsker et hagebord i et vedlikeholdsfritt materiale, for eksempel plast eller kunsttre, eller om du ønsker klassiske hagemøbler i tre, som krever litt vedlikehold. Hvis du følger de enkle rådene fra JYSK, kommer du raskt i gang og du kan være sikker på at hagemøblene i tre holder seg flotte. Les om hvordan du tar vare på hagemøblene.

Finn hagestoler som passer til utebordet

Når du kjøper hagebord, er det viktig å velge et som passer til utestolene både i høyden og bredden, samt i utseendet. Hvis du ønsker nye hagestoler også, har vi naturligvis et stort utvalg. Du kan også velge å kjøpe et sett der både stoler og bord er inkludert. Kanskje trenger du også puter til dine nye hagestoler. 

Optimaliser plassen på din balkong eller terrasse

Dersom du har begrenset med plass på balkongen, kan det være smart å vurdere et sammenleggbart bord, for eksempel et klappbord. Alternativt kan et lite kafésett eller et campingbord være gode alternativer for å utnytte plassen maksimalt når det er trangt om plassen.