Pynt opp uteplassen med fint tilbehør

Trenger du noe ekstra til å pynte opp i hagen eller på balkongen? Vårt sortiment rommer alt fra insektshotell i bambus, dekorative sidebord og pidestaller, til hagefigurer. Gi uteplassen det lille ekstra med GRANMEIS mini fontene med LED-lys og nyt lyden av sildrende vann. Forleng sommeren og skru opp kosefaktoren med et bålfat. Eller hva med å tilføre uteplassen noen kunstige planter som skaper litt ekstra hygge? Finn flotte blomsterpotter og gjør gode kjøp til din grønne oase. 

Er du ute etter å fornye balkongen med enkle grep kan gulvfliser i imitert gress eller kunsttre endre hele uttrykket i en fei og være midt i blinken for deg. Vi har også praktiske møbeltrekk som gjør at du enkelt kan beskytte hagemøblene dine. Møbeltrekkene kommer i ulike størrelser og finnes også til hele sittegrupper og som parasolltrekk til din parasoll.

Gjør uteplassen til ditt favorittsted med lekkert tilbehør.

Utekjøkken i hagen

Drømmer du om å kunne lage mer mat utendørs, og om sommeren flytte kjøkkenet ut i hagen? Med INDSLEV grillbord kan du lage gastronomiske fristelser og deilige sommerretter utendørs. Innred trillebordet med det du måtte ønske for å få deg et praktisk flyttbart kjøkken på uteplassen.