Lameller som demper for solen

Hos JYSK har vi et stort utvalg av lamellgardiner. Lameller gir et moderne og minimalistisk uttrykk med sine vertikale striper og er et fint alternativ til deg som ikke ønsker gardiner, men likevel ønsker solskjerming. Lamellene egner seg spesielt godt til store vindusflater. Velg mellom lamellgardiner i hvit eller sort, i ulike bredder. Se også vårt utvalg lysfiltrerende lameller.

Våre blackout lameller er ikke fullstendig lystette. Det er mer korrekt å si at det er sterkt lysdempende. Disse er praktiske eller dersom du ikke ønsker refleksjon av sollyset på TV`n eller dataskjermen når du jobber, eller vil hindre innsyn utenfra. På et soverom vil en lystett rullegardin eller gardin som blokkerer fullstendig for lyset være mer praktisk enn vinduslameller.

Lamellene styres med snortrekk og kan trekkes helt til siden. Ofte er lameller brukt i kontorlandskap med glassvinduer inn til kontorene, for å kunne skille av ved behov.

2 produkter
  2 produkter

  Visuell eleganse med lamellgardiner

  Her er tre fordeler med bruk av de elegante vertikale lamellene:

  1. Gir et moderne utseende: Vinduslameller gir et moderne og strømlinjeformet utseende til rommet. De passer godt inn i moderne, minimalistisk interiør og styling.
  2. Kan dekke store vindusflater: Vertikale lameller fungerer spesielt bra for større vindusflater. De gir en jevn og elegant dekning.
  3. Gir økt romfølelse: Lamellgardiner kan gi en illusjon av høyde på grunn av de vertikale stripene, noe som gjør at rommet kan virke større og mer luftig.

  Samlet sett tilbyr lameller en perfekt balanse mellom funksjonalitet og stil, og er derfor et populært valg for de som ønsker en moderne og praktisk løsning til vinduene.