Glasskap og vitrineskap med god plass til oppbevaring

Innred stuen med et flott og praktisk møbel. Glasskap og vitrineskap tilbyr rikelig med oppbevaringsplass samtidig som de gir et elegant preg til hjemmet. Mens en skjenk skjuler tingene dine subtilt, kan et glasskap eller en vitrine med glassdører fremvise din samling av servise og glass på en forseggjort måte. Våre vitrineskap er gjerne noe høyere enn de klassiske skjenkene. 

Hos oss finner du et stort utvalg av spisestueskap og vitriner med skapdører, hyller og enkelte med skuffer. Velg mellom flotte vitrineskap i mange forskjellige størrelser og i ulike materialer og design. Med vårt brede utvalg er vi sikre på at du vil finne en oppbevaringsløsning som passer perfekt for ditt unike hjem. 

Tips: Tilfør hjemmet personlig stil med et vitrineskap.

Skandinavisk design

Det ligger i vårt DNA at alle våre møbler er laget med hjerte for skandinavisk design. Men vi har likevel et stort utvalg stilarter du kan velge mellom. Enten du er på jakt etter et klassisk hvitt vitrineskap med profilerte fronter, et glasskap med sprosser eller et retroinspirert vitrineskap med dører i kunstrotting - så har vi noe for enhver smak. Kanskje foretrekker du en mer minimalistisk stil med rette linjer, vi har det også.
Finn det perfekte vitrineskapet som passer til dine behov. Velg mellom et stort utvalg vitriner i sort, hvit, og i naturfarger som eik, ask og valnøtt.

Praktisk oppbevaring i flott design

Vitrineskap er romslige og perfekte til oppbevaring. En vitrine appellerer til alle aldre og alle typer hjem. Både en skjenk og vitrine er perfekte til ekstra oppbevaring i hjemmet. 
I spisestuen kan de enkelt og fint romme glass, porselen, servietter eller duker til pent bruk. Flere av våre modeller kommer i møbelserier som gjør at du kan skape en gjennomgående innredning i hele hjemmet.

Gi personlige preg til innredningen

Du kan sette ditt eget personlige preg på din vitrineskapet ved å dekorere med bilderammer, vaser eller andre pynteting, og på den måten skape en innredning i stuen, som passer til nettopp din smak. La deg inspirere av vårt store utvalg, og finn dine egne favoritter blant våre mange rimelige vitrineskap. Trenger du ny inspirasjon til innredning av stue eller spisestue så kan du utforske våre mange artikler om innredning.