Tilbehøret til regulerbar seng

En justerbar seng er smart hvis du liker å ligge i sengen og lese eller se på TV. Sengen gjør det lett å heve seg litt opp og finne en behagelig stilling. Når øyelokkene blir tunge og det er tid for å sove, senker du deg rolig ned igjen. Hvis bena er trette etter en lang dag på jobben, kan det være behagelig å løfte dem litt.

Vi har tilbehøret du trenger til din regulerbare seng som splittlaken, overmadrass, og regulerbare madrasser i ulike bredder med farger som lys eller mørk grå, samt en mer brunaktig gråtone . 

Skap hotellfølelsen på soverommet hjemme

Gi soverommet det lille ekstra ved å tilføre en sengegavl. Det gir en utsøkt hverdags luksus på soverommet. De kan være med på å gi soverommet et nytt, stilfullt utseende og er en enkel løsning hvis du ønsker litt forandring. Et hodegjerde er perfekt for å hvile ryggen hvis du liker å lese på sengen. 

Finn en sengegavl som står i stil til din regulerbare seng.  Les mer om 6 grunner til at du burde ha en sengegavl.

FÅ OPP TIL 25 ÅRS GARANTI PÅ MADRASSER

Du kan trygt kjøpe din madrass hos JYSK. Vi gir en utvidet garanti på opp til 15 og 25 år på en rekke av våre madrasser. Kjøper du en GOLD madrass, kan du prøve den i 100 netter - og hvis du ikke er 100% fornøyd, så bytter vi med et smil.