Skap hygge med dekorative lamper og lys

Pyntelamper, lyslenker og annen dekorasjonsbelysning er perfekt å bruke som bordpynt. Siden disse små lampene går på batteri slipper du ledninger og det gjør de også lette å flytte på når du skal redekorere hjemmet. Vi selger også både lyspærer og batterier separat. Dekorasjonsbelysningen er ment som et tillegg til både taklampe og gulvlampe. Få det koselig hjemme med dekorative lamper og lys. Heng for eksempel opp en lysslynge i stuen, ha noen dråper med duftolje i en diffuser for å gi deilig duft til rommet. 

Gi rommet en ny følelse og atmosfære ved hjelp av lys, eller gjør kosekroken enda mer koselig. Med mindre lyskilder og dekorlamper med LED-lys får du lyssatt i bokhyller og andre steder du ikke ønsker å pynte opp med levende lys. En lanterne i bambus kan tilføre hjemmet noe organisk samtidig som den gir et mykt, koselig lys når det er mørkt i rommet.

Se også vårt ut valg solcellelamper og lykter til hagen og uteområde.

Fargerik magi med lys

Med fargerike LED-lys striper kan du tilføre rommet farge etter humøret ditt. For barn og ungdom er disse superpopulære og tilnærmet et must på gamingrommet. 

Hvis du vil skape enda mer magi med lys kan stjernelampen KARLO være midt i blinken for deg. Dette er en nett lampe med galaxy light som skaper en illusjon av stjernehimmel innendørs. På mange måter er dette en modernisering av den gode gamle disco kulen.
Selv om KARLO ikke er stor, gir den god spredning i lyset og passer godt inn på både filmrommet, stuen eller barnerommet. 

Husk batterier

Det finnes ingen ting som er mer kjedelig enn å mangle batterier når du først kommer hjem med din nye lampe og vil teste den. Dekorasjonsbelysning trenger gjerne batterier. Vi har både lithium batterier, AA og AAA batterier, i tillegg til oppladbare batterier. 

Les om energimerking på lyskilder her.