Lyslykter og utelys som lyser opp sommerkveldene

Med utelys er det enkelt å skape hygge på uteplassen uavhengig om du har en stor terrasse eller en liten balkong. Utebelysning som hagelykter og solcellelamper gir uteplassen en koselig atmosfære utover de sene sommerkveldene. Hos JYSK finner du et stort utvalg av lyslenker, lysykter og lanterner i forskjellige design, farger og størrelser. Velg mellom flotte utelykter i stål og metall med detaljer i bambus, eller lykter i glass. Finn en perfekt lyslykt eller lanterne som står i stil til loungemøblene dine.

Pynt også opp uteplassen med flotte blomsterpotter, plantekasser og annet dekorativt tilbehør.

Stemningsfulle utelys som forlenger sommerkvelden

Utforsk vårt brede utvalg av lykter og lanterner, skapt for å lyse opp uteplassen og gi deg den perfekte stemningen uansett vær. Fra sjarmerende lyslykter til robuste utelykter og elegante hagelamper, vi har alt du trenger for å skape et varmt og innbydende utemiljø.

La lyktenes varme lys følge deg gjennom sommernatten og skape uforglemmelige øyeblikk under åpen himmel. Enten du ønsker å skape en koselig atmosfære på terrassen, markere stien gjennom hagen, vil våre lykter og lanterner være din pålitelige følgesvenn. 

Utforsk vår kolleksjon i dag og la lyset lede veien til ditt eventyr!