Selvklebende vindusfolie

Foliering kan være praktisk for å hindre innsyn eller skjerme for de skarpeste solstrålene i deler av vinduet. Vi har vindusfolie du enkelt kan foliere vinduene dine med.

På et bad kan det for eksempel være fint å slippe inn lyset samtidig som man hindrer innsynet. Vindusfolien finnes i farget, frostet eller mønstret film. Den frostede folien gir et matt preg. Du må gjerne style vinduet med gardiner i tillegg. Det gjør det hjemmekoselig og gjør det enkelt å legge til litt farge. Finn gardiner som matcher til innredningen og står i stil til pynteputene dine.

3 produkter
    3 produkter

    Enkel transformasjon med foliering

    Gi vinduene et stilfullt ansiktsløft med vår selvklebende vindusfolie. En enkel og praktisk måte å forvandle rommet ditt på. Denne innovative løsningen tilbyr ikke bare et snev av privatliv, men gir også rommet en ny dimensjon av eleganse.

    Selvklebende vindusfolie er perfekt for kjøkken, bad eller ethvert rom hvor du ønsker å balansere lys og hindre innsyn. Skap en atmosfære av intimitet uten å ofre naturlig lysinnslipp. Denne folien fungerer som en barriere mot nysgjerrige forbipasserende utenfor, samtidig som den lar deg nyte det vakre sollyset. Foliering kan også brukes som en kreativ løsning for å skape visuelle effekter i kontorer eller for å gi et moderne preg til glasspartier. Enkel montering gjør det til en lek å tilpasse og oppdatere utseendet på dine vinduer når du ønsker det.

    Velg vår selvklebende vindusfolie for å legge til et snev av stil, praktisk funksjonalitet og privatliv i ethvert rom. Transformasjonen er rett rundt hjørnet!