Myke kluter til gode priser

Enten du foretrekker en vaskeklut i duse, lyse farger som: hvit, grå, beige eller sand. Eller om du foretrekker sprekere farger som oker gul, grønn, rosa eller blå, har vi utvalget for deg. Se vårt store utvalg av myke kluter i bomullsfrotte.

Klutene kommer i størrelsen 30 x 28 cm og 30 x 30 cm, og kan selvfølgelig vaskes i maskin på 60 grader. 

Finn et passende håndklesett til dine nye vaskekluter

Hvorfor er kluter praktiske?

  1. Eksfoliering: Bruk av kluter under dusjing eller i badekaret kan bidra til mild eksfoliering/skrubbing av huden. Dette kan gi en jevnere og friskere hud når du får fjernet døde hudceller og stimulert blodsirkulasjonen
  2. Effektiv rengjøring: Kluter gir en enkel og effektiv måte å rengjøre kroppen på. De hjelper med å fjerne overflødig olje, svette og urenheter, og gir en grundig rengjøring som er spesielt nyttig etter trening eller i varmt vær.
  3. Miljøvennlighet: Gjenbrukbare kluter er mer miljøvennlige enn engangsprodukter som papirhåndklær eller våtservietter. Ved å bruke kluter kan du redusere avfallet og bidra til et mer bærekraftig miljø.
  4. Reisevennlig: Kluter er også praktisk for personlig hygiene når du er på farten. De er lette og enkle å pakke, og gir en rask løsning for rengjøring uten behov for store flasker eller bokser med produkter.
  5. Personlig uttrykk: Kluter kommer i ulike farger, mønstre og materialer, slik at du kan velge de som passer til din personlige smak og stil. Dette gjør dem ikke bare praktiske, men også estetisk tiltalende. 
  6. Til bruk som gjestehåndklær: Rull for eksempel kluter sammen på et brett, så har du en dekorativ anretning til gjestene dine for tørking av hender etter håndvask. 

Samlet sett gir kluter en enkel, praktisk og hygienisk tilnærming til personlig kroppspleie. De kan være en viktig del av daglig rutine for å opprettholde renslighet og hudhelse.