Vi fulgte Kainat sin reise som HR intern i JYSK Norge

Litt om Kainat og hvorfor hun søkte hos JYSK

Kainat Farooq studerer administrasjon og ledelse ved Oslo Met. Hun har vært på praksis hos JYSK i 8 uker i forbindelse med sin utdanning. Hun jobber hos Bolia.com som deltid medarbeider. Som mange vet så er Bolia.com en del av JYSK familien, og det var nettopp dette som var grunnen til at Kainat valgte å søke praksis hos JYSK. I tillegg til dette ønsker hun å jobbe som HR leder innen Retail og det var derfor en praksis i JYSK som HR intern var perfekt for henne. Gjennom denne praksisen har Kainat fått verdifull erfaring og kunnskap som kommer til å hjelpe henne videre i arbeidslivet.

Opplevelsen

Hverdagen og arbeidsoppgavene til HR-avdelingen i JYSK besto av mye mer enn å bare sitte på kontoret. Kainat har hatt mange ulike og varierte oppgaver, som hun elsket å jobbe med. I begynnelsen av praksisen fulgte hun sin veileder i hans hverdag, som tok fra seg alt fra møter ang fravær med distriktssjefene til rekrutterings og intervjuer. Etterhvert som kainat ble kjent med arbeidsplassen, fikk hun mulighet til å strukturere hverdagen sin litt selv. Hun fikk ulike prosjekter fra sin veileder, som for eksempel risikoanalyse, lage PowerPoint ang rekrutteringskampanjen Store3000, koordinere rekrutteringsprosesser og oversettelser.

Erfaringer

"Jeg synes det var morsomt og spennende at jeg stadig fikk nye utfordringer av min veileder" - sier Kainat. Hun uttrykker at hun er utrolig takknemlig for denne muligheten. Det har utentvil vært en utrolig lærerik periode for henne, der hun fikk utfordret seg selv på helt nye måter. Som HR intern hos JYSK så fikk Kainat erfare at i JYSK legges alt rette for utvikling og progresjon, men dette er noe man må selv ta ansvaret for. Så lenge man er villig til å gi det lille ekstra så finnes det ingen grenser for hvor langt du kan komme hos JYSK!