JYSK innreder hos olympiatoppen

Verdenstreer i parabordtennis Aida Dahlen (30) betrakter Olympiatoppen som sitt andre hjem. Nå håper hun også å få gleden av å sove på de nyoppussede rommene til parasponsor JYSK.

En god oppgradering

JYSK har oppgradert på to av rommene på Olympiatoppens Sportshotell som drives av Scandic. For å få en seriøs vurdering av oppussingen inviterte vi Norges beste bordtennisspiller Aida Dahlen som bruker Olympiatoppen flittig mot Paralympics i Tokyo neste år.

- Olympiatoppen er mitt andre hjem. Jeg trener i hvert fall tre ganger i uka her oppe. Jeg synes det er veldig koselig å være her og jeg har et godt forhold til alle som jobber her. Det som er viktig er å trives også mellom treningsøktene, sier Aida Dahlen.

Når hun åpner døren til ett av rommene sier hun wow. Og det kommer rett fra hjertet.

- Her vil jeg gjerne bo, også har jeg veldig lyst til å prøve den senga der, sier hun, tar av seg skoene og kaster seg oppi den regulerbare senga.

- Den var skikkelig god. Også er det så fine farger her. De har gjort en god jobb. Søvn er ekstremt viktig for meg både for å prestere og holde meg skadefri, og her ville jeg ha sovet godt, er den klare dommen fra Dahlen.

Tiden mellom treningsøktene er viktig
Anders Meland, fagkonsulent i idrettspsykologi ved Olympiatoppen er enig med Aida Dahlen.

- Det var veldig fint å komme inn her. Nytt og «fresht» og fargene gir en ro.

- Hvor viktig er det å trives på et hotellrom som toppidrettsutøver?

- Tiden mellom treningsøktene er kanskje noe av det viktigste. Man har sett at mange kan trene ganske likt også er det likevel noen som blir bedre og får bedre respons av treningene, og det har nok noe med hvordan man restituerer slik at man kommer enda bedre ut enn det man var før forrige økt, forteller Meland.

- Hva er de viktigste restitusjonstipsene?

- Luftkvalitet og temperatur er viktig. Det å kunne stenge døra og ha et rom å trekke seg tilbake til hvor man kan ha ro til er viktig og innbyr til trygghet. Søvn er selve gullstanderen som også gir utøverne ekstra mulighet til å koble av og la tankene fly, sier Meland, som også trekker frem en annen svært viktig ting.

- Det å kunne regulere senga er et pluss, men vi vet også at en god hodepute er viktig for søvnkvaliteten.Viktig støttespiller for paraidretten
JYSK har vært en lang og tro støttespiller for norsk paraidrett. Helt siden 2004 har de vært hovedsponsor for Paraidretten i Norge, og støttet utøvernes forberedelser til de Paralympiske leker.

- Utøvernes styrke og pågangsmot er en stor inspirasjonskilde for alle oss i Jysk og vi vil bidra til at både disse utøverne, som bruker hotellrommet, – og øvrige gjester, får maksimal rehabilitering og restitusjon imellom slagene. Med regulerbare senger, ekstra lange dyner og kvalitetsputer i en hjemmekoselig og avslappende atmosfære, skal alle gjestene sove like godt, om ikke bedre, enn de ville ha gjort hjemme, sier Krister Andreassen, sales og marketing manager i JYSK.

JYSK har oppgradert to rom på Olympiatoppen med to regulerbare senger og ekstra gode madrasser. - Perfekte senger for meg, sier Aida Dahlen. 

Her er det ferdige resultatet av JYSK sin innredning hos Olympiatoppen. Resultatet ble godt mottatt!