Deilige og svale sengesett i krepp

Re opp sengen og gjør deg klar for søte drømmer i et mykt og deilig kreppsengesett. Retro favoritten har fått en ny renesanse. Den behagelige krepp strukturen gir en sval og crispy følelse mot huden. Vi har dynetrekk til både enkeltdyner og dobbeltdyner. Velg mellom sengesett i ensfarget eller med mønster i flere ulike design. 

Se også våre sengesett i sateng eller glatt stoff.

Hos JYSK finner du et stort utvalg sengetøy til rimelige priser og av høy kvalitet. Skulle du angre kjøpet etter en handel, kan du bytte varen i alle våre butikker, vi har ingen tidsfrist for returer. Vi har også 30 dagers prisgaranti, som sikrer at DU alltid gjør et godt kjøp.

Gi soverommet nytt liv med sengesett i krepp

Å fornye sengetøyet kan gi stor innvirkning til soverommet. Hvis du ikke er så glad i å stryke, kan et kreppsengesett være et godt valg. Teksturen i materialet har en naturlig rynkende effekt som gir en sval og crispy følelse mot huden. Krepp er perfekt på varme sommernetter, men også behagelig på vinterstid.

Skal du oppgradere mer enn bare dynetrekket og putetrekket, kan du gjør soveromsinnredningen komplett med et passende sengeteppe og et nattbord som står i stil til sengerammen på sengen din.