Stumtjener til ditt hjem

Heng fra deg ytterklærne på en stumtjener. En stumtjener er både et dekorativt og praktisk entrémøbel, og er et godt alternativ til en tradisjonell knagg eller knaggrekke eller et klesstativ med stang for oppheng.

Entréen er ett av de rommene i boligen, hvor det stilles ekstra krav til oppbevaringsplassen. Det skal være plass til både sko, jakker, skjerf osv. En stumtjener er en ideel opbevaringsløsning i entréen, da den både er nyttig og estetisk vakker, samtidig som det er et møbel som tar lite plass. Du kan også velge å sette en stumtjener på soverommet eller barnerommet til klær, vesker og andre ting som brukes ofte. 

Hos JYSK finner du moderne stumtjenere i treverk, bambus og stål, i klassiske farger som sort og naturfarget. Utforsk vårt utvalg, og finn den stumtjeneren som passer best til ditt hjem.

6 produkter
    6 produkter

    Innred din entre med en stumtjener

    Oppgrader entreen med en stumtjener! Gi inngangspartiet ditt et snev av stil og eleganse med en flott stumtjener. Stumtjeneren er den perfekte løsningen for å henge opp jakker, klær og vesker i gangen, og samtidig holde det ryddig. Det gir et velorganisert og imponerende førsteinntrykk. Bestill din stumtjener i dag!