Julelys og juleservietter

Det er ingen ting som skaper julestemning like mye som tente lys og elegante servietter med julemotiv. Velg mellom vanlige kubbelys eller kubbelys med LED lys som skaper like lun stemning som et alminnelig stearinlys. Vi har dekorative lys formet som juletrær i grønn eller hvit. Eller hva med et pent dekorert duftlys med lukt av jul? Se også vårt store utvalg av lys og servietter uten julemotiv. Vi har også tvistede kronelys i burgunder og gul farge som virkelig setter kronen på verket når du skal dekorere bordet til juleselskap. Se flere ideer til hvordan du kan dekorere her.

Det blir julestemning i en fei når du bytter ut serviettene servietter med julemotiv. Vi har også praktiske LED-lys med fjernkontroll. Gjør middagsbordet ekstra fint med flotte juleservietter med søte julenisser og andre julemotiver. Lys og servietter er forresten alltid en god vertinnegave å ha på lur når man blir bedt bort.

Se også vårt utvalg av innendørs julelys.

En kreativ vri på borddekkingen

Husk at det er mye av bordpynten du kan finne selv ute i naturen. Legg et vakkert grunnlag med grønn granbar, kongler du har plukket ute og legg til flotte servietter med julemotiv for å skape en uforglemmelig julestemning. Granbaren gir en herlig duft av jul og en rustikk følelse, mens konglene gir en ekstra touch av naturens skjønnhet. Hvis du vil kan du jo også spraymale konglene i gull eller sølv for å få en eksklusiv vri på julepynten. 

Plasser stearinlys eller LED-kubbelys på bordet for en myk, varm belysning som fremhever den magiske atmosfæren. Det dempede lyset vil skape den perfekte julestemningen.