Stabile parasollføtter til uteplassen

Solskjerming er viktig både på terrassen, hagen og balkongen. Valget av parasollfot er først og fremst avhengig av hvilken type parasoll den skal passe til. Jo større parasollen er, jo tyngre skal vekten på parasollfoten være. Se spesifikasjonene til hvert enkelt produkt på våre nettsider, så du er sikker på at du finner en tykkelse på parasollens stang som passer til parasollfoten du har valgt. Parasolltrekk er også nyttig tilbehør til parasollen, som vil forlenge dens levetid. 

Dersom du ikke har nok plass rundt hagemøblene dine, kan det være lurt å investere i en balkongparasoll som ikke fyller så mye.

Hos JYSK finner du parasollføtter i plast, sement og granitt. Velg mellom ulike vektklasser og opptil 45 kg. Vær oppmerksom på at ikke alle parasollføtter er frostsikre.

Beskytt deg mot solen med parasoller og solseil

Vi har mange ulike former for solskjerming – blant annet klassiske parasoller og terrasseseil. Velg mellom solparasoller i ulike farger som lys eller mørk grå, hvit, blå, oliven og sort. Velg gjerne hageputer i matchende farger, eller skap et fargeunivers av kontrastfarger. 

Det store utvalget av design på våre hageparasoller gjør det enkelt for deg å finne den parasollen som passer din terrasse og din stil. Glem ikke å matche parasollen med en flott parasollfot som står i stil til resten av hagemøblene dine. Velg mellom parasollføtter i ulike design og materialer som plast, eller stein. Flere av våre store og små hengeparasoller kan tiltes eller vippes slik at de kan skjerme godt også når solen flytter på seg. En strandparasoll er også et lurt tips til strandturen, eller til late dager når du nyter solen fra solsengen. Vi har og balkongparasoller med justerbar høyde som er lette å flytte på.

Ta vare på parasollen med et parasolltrekk, så holder den seg bedre.