Parasoller og solseil beskytter deg mot solen

Finn en perfekt parasoll og parasollfot for dine behov hos JYSK. Vi har mange ulike former for solskjerming, blant annet klassiske parasoller og terrasseseil. Velg mellom solparasoller i ulike farger som lys eller mørk grå, hvit, blå, oliven og sort. Det store utvalget av modeller gjør det enkelt å finne den parasollen og en parasollfot som passer din terrasse og din stil. 

Flere av våre store og små hengeparasoller kan tiltes eller vippes slik at de kan skjerme godt også når solen flytter på seg. En strandparasoll er også et lurt tips til strandturen, eller til late dager når du nyter solen fra solsengen. Vi har og balkongparasoller med justerbar høyde som er lette å flytte på. Ta vare på parasollen med et parasolltrekk. 

Velg hageputer i matchende farger, eller skap et fargeunivers av kontrastfarger. Vi har naturligvis også parasollføtter som passer – både i stein og plast.

Parasoll - ulike typer, finn din favoritt

Generelle fordeler med en parasoll:

  • Skyggelegging fra solen og de kraftige strålene
  • Beskytter mot dugg når solen går ned
  • Små parasoller kan tas med på stranden
  • Skap privatliv overfor naboen - både på balkongen og på terrassen

Bordparasoll - ofte plassert i nærheten av hagebordet eller i hullet på midten av bordet. Dette er spesielt fordelaktig på begrenset plass. JYSK har et utvalg med / uten vipp og justerbar høyde, og måler ca. 1,8 meter i diameter.

Solparasoll - er lett å plassere på forskjellige steder på balkongen, terrassen eller blant hagetrærne. Den kan fungere godt som en verandaparasoll og kan skjerme både mot solen og innsynet fra naboen, og skape privatliv. JYSKs lerret kan rengjøres med vann.

Balkongparaply - denne paraplyen er, som navnet antyder, beregnet for bruk på en balkong. En balkongparaply fyller ikke så mye, og det er en halvering av en vanlig paraply slik at den kan stå opp fra veggen. Kjøp det fra JYSK og få en hendig parasoll med sveiv og vannavvisende polyesterduk.

Markedsparasoll - denne skiller seg ut ved å være større enn en vanlig parasoll. JYSKs paraplyer er typisk mellom 2,5-3 meter i diameter og er tilgjengelige med tilt, sving og ventilasjon.

Hengeparasoll - en stor og effektiv parasoll med en diameter på 3 meter som kan brukes både ved hagebordet eller salong området, lett å plassere og bevege seg i henhold til solstrålene. Med en hengende paraply fra JYSK får du inkludert deksel og parasollfot med / uten hjul.