Vedlikeholdsfrie hagegrupper i sett

Samle venner og familie rundt en spisegruppe i hagen. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg vedlikeholdsfrie hagemøbler i kunsttre, metall og flettet kunstrotting. For å gjøre det enklere for deg å finne hagestoler og hagebord i matchende design, har vi satt sammen små og store hagegrupper for deg. Velg mellom runde- og rektangulære hagebord. I vårt sortiment finner du også klassiske spisegrupper i heltre

De mange ulike størrelsene og materialene på våre terrassebord gir deg muligheten til å finne hagemøblene som passer ditt uteområde og din stil. Er du på jakt etter noe litt mindre kan du ta en titt på våre praktiske kafésett. Disse er ypperlig for en mindre balkong. 

Finn dine favoritter blant våre hagegrupper i sett.

 

Ny sittegruppe til uteplassen

Er du på jakt etter en ny hagegruppe til uteplassen? Vi har et stort utvalg utemøbler. Med våre hagemøbler i sett finner du en spisegruppe til uteplassen hvor hagebordet passer til hagestolene. Velg mellom runde og rektangulære bord. Les mer om fordelene med runde hagebord.

Trenger du en ekstra hagestol?

Når du har funnet den perfekte utendørs spisegruppen til din terrasse og tenker at du gjerne skulle hatt en stol eller to til… Da har vi løsningen. Se vårt utvalg hagestoler, kanskje finner du den samme som hører til hagesettet du har kjøpt.