Campingbord og klappbord til sommerens utflukter

Hos JYSK finner du et utvalg av praktiske campingbord og klappbord designet for utendørs hygge og aktiviteter. Enten du er en ivrig camper på jakt etter et praktisk og bærbart bord, eller du planlegger en hagefest og trenger ekstra plass, har vi det du leter etter. Bordene kan klappes sammen slik at de er enkle å ta med seg og tar opp lite lagringsplass. 

Et plastbord kan også fungere godt som avlastningsbord. Se også vårt utvalg av sammenleggbare campingstoler og solstoler, som du enkelt kan ta med deg på farten.  Hos JYSK finner du alltid et godt tilbud på campingbord og andre campingmøbler. 

Les om hvordan campingutstyret kan gi deg kortreiste opplevelser, eller få våre tips til utendørs aktiviteter.

Praktiske campingbord og klappbord til ulike behov

Når du står overfor valget av et campingbord eller klappbord, er det flere faktorer du bør vurdere. En av de viktigste er størrelsen på bordet. Hos JYSK tilbyr vi et variert utvalg, fra mindre runde bord med en diameter på 80 cm, ideelle for intime sammenkomster, til større rektangulære bord som måler 75x180 cm, perfekte for større grupper. En annen viktig faktor er vekten på bordet. Hvis du planlegger å ta bordet med på camping, vil du kanskje foretrekke en lettere modell. Våre bord varierer i vekt fra lette 7,3 kg til mer robuste 13 kg, noe som gir deg fleksibilitet til å velge det som passer best for dine behov. 

Utebord til camping og hagefest

Designet for å møte dine spesifikke behov, tilbyr JYSK et sortiment som inkluderer både plassbesparende runde bord som er ideelle for mindre grupper, og større rektangulære bord som kan romme flere gjester. Planlegger du en hagefest kan et høyt barbord være midt i blinken, her kan gjestene mingle mens de nyter en velkomstdrink. Våre langbord er perfekte til å nyte større måltider utendørs, pynt gjerne med en fin duk, lamper og lanterner for en ekstra koselig atmosfære. Alle bordene våre er sammenleggbare, hvilket gjør dem enkle å transportere og oppbevare, og dermed ideelle til utflukt og campingturer. Med nøytrale farger og design, kan de enkelt kombineres med andre hagemøbler som stoler og bord. Hvis du er på utkikk etter mer permanent hagemøblement, anbefaler vi at du også utforsker våre loungesett. Her finner du et bredt utvalg av lettstelte hagemøbler i ulike materialer og design.

Gode råd for vedlikehold av campingbord og klappbord

For at du skal kunne bruke bordet ditt i lang tid fremover, er det viktig å huske på godt vedlikehold. Våre campingbord og klappbord er enkle å rengjøre, bare bland sammen mildt såpevann og vask over med en klut. Over vinteren bør de oppbevares innendørs for å unngå unødvendig slitasje. Bordene er laget av holdbare materialer som stål og polyetylen, hvilket sikrer at de vil kunne brukes sesong etter sesong. De er også UV-beskyttet for å tåle sol og varme sommerdager. Ved å ta godt vare på bordet ditt kan du forlenge levetiden og sikre at du får mest mulig ut av kjøpet.

Uansett om du skal på campingferie, festival eller planlegger hageselskap, JYSK har et campingbord eller klappbord som passer for deg og dine aktiviteter. Besøk oss gjerne og finn din favoritt i en butikk nær deg, eller bestill på nett med rask og enkel hjemlevering.