Lette og lysfiltrerende lamellgardiner

Lysfiltrerende lameller er et populært valg i hjem med store vindusflater hvor man ønsker å begrense innsynet samtidig som man kan dra nytte av dagslyset. På den måten kan du slippe inn lyset med hvite lamellgardiner. Se også vårt utvalg lystette blackout lameller.

Vinduslameller gir et moderne og minimalistisk uttrykk med vertikale striper som justeres med kjedetrekk. Velg mellom flere ulike bredder på våre lamellgardiner. Les mer om vask og vedlikehold her.

 

Hvorfor velge lamellgardiner?

Hva slags type solskjerming du ønsker er ofte avhengig av personlige preferanser, rommet de skal være i og størrelsen på vinduene. Men er her noen andre generelle fordeler: 

  1. Gir god romfølelse: Vinduslameller kan gi en illusjon av høyde på grunn av de vertikale stripene, noe som gjør at rommet kan virke større og mer luftig.
  2. Et moderne utseende: Lamellgardiner har et moderne og strømlinjeformet utseende med sine vertikale lameller i lik bredde. Lameller passer derfor godt inn i en moderne og minimalistisk styling.
  3. Perfekt til store vinduer: Vertikale lameller fungerer spesielt bra for større vindusflater. Dermed er de godt egnet til kontorlandskap med glass som skillevegger. lamellene gir en jevn og elegant dekning.

Samlet sett tilbyr lameller en perfekt balanse mellom funksjonalitet og stil, og er derfor et populært valg for de som ønsker en moderne og praktisk løsning til vinduene.