Regulerbare senger til ett hvert behov

Selv om man deler seng, har man gjerne ulike behov. Få muligheten til å finne den optimale sitte-, hvile- og soveposisjonen.

En regulerbar seng er mer enn bare en seng. Det er et kvalitetsmøbel av ytterste klasse som tar sengeopplevelsen til nye høyder. Regulerbare senger består av en ramme med en madrass og en overmadrass som gir deg mulighet til å finne den optimale sitte-, hvile- og soveposisjonen. Husk riktig laken til sengen. 

En justerbar seng er smart hvis du liker å ligge i sengen og lese eller se på TV. Sengen gjør det lett å heve seg litt opp og finne en behagelig stilling. Når øyelokkene blir tunge og det er tid for å sove, senker du deg rolig ned igjen. Hvis bena er trette etter en lang dag på jobben, kan det være behagelig å løfte dem litt. Regulerbare senger er også praktiske hvis du er sengeliggende i en lang periode, fordi de gjør det mulig å variere kroppens stilling.

Les mer om regulerbare senger i vår sengeguide.


Har du en justerbar seng trenger du også et splittlaken til splittmadrass.

Få hotellfølelsen hjemme med en sengegavl

Gi soverommet det lille ekstra ved å tilføre en hodegavl. Det gir en utsøkt hverdags luksus på soverommet. De kan være med på å gi soverommet et nytt, stilfullt utseende og er en enkel løsning hvis du ønsker litt forandring. Et hodegjerde er perfekt for å hvile ryggen hvis du liker å lese på sengen. 

Finn en sengegavl som står i stil til din regulerbare seng.  Les mer om 6 grunner til at du burde ha en sengegavl.

Få opptil 25 års garanti på madrasser

Du kan trygt kjøpe din madrass hos JYSK. Vi gir en utvidet garanti på opp til 15 og 25 år på en rekke av våre madrasser. Kjøper du en GOLD madrass, kan du prøve den i 100 netter - og hvis du ikke er 100% fornøyd, så bytter vi med et smil.