Din handlekurv

Kurven din er tom

Din handlekurv

Kurven din er tom

Personvernprinsipper

Det er viktig at du føler deg trygg når du handler på JYSK.no. JYSK står for driften og er dataansvarlig for alle JYSKs hjemmesider, inkludert JYSK.no. Vi følger alle reglene i Lov om behandling av personopplysninger. Vi er også forpliktet i henhold til reglene i årsregnskaps- og bokføringsloven.

JYSK Norge lagrer ikke din personopplysninger, med mindre JYSK Norges er forpliktet i henhold til gjeldende lovgivning. Når du handler på JYSK.no, melder deg opp til nyhetsbrevet vårt eller oppretter en bruker vil din personlige data bli lagret av JYSK i Danmark og JYSK Group-enheter over hele verden kan få tilgang til informasjonen om nødvendig.

Du kan alltid:

  • Sende inn en klage til en tilsynsmyndighet (f.eks Datatilsynet)
  • Be om tilgang til og retting eller sletting av personopplysninger
  • Begrense eller reservere deg mot behandling av personopplysninger
  • Be om dataportabilitet
 

Vennligst vær klar over at nivået av databeskyttelse som på nåværende tidspunkt er anvendt og håndhevet i land utenfor EU og EØS stemmer ikke overens med nivået på databeskyttelse som er anvendt og håndhevet innenfor EU og EØS. Overføring av data mellom JYSK-konsernenheter basert på en dataoverførselsavtale. Du kan be om en kopi av denne avtalen ved å kontakte JYSK Norges kundeservice.

Du kan få ytterligere informasjon om personopplysningene JYSK lagrer og behandler ved å kontakte JYSK Norges kundeservice. Videre kan du reservere deg mot at dine personlige opplysninger blir behandlet, be om retting eller sletting av dine personlige opplysninger eller trekke tilbake ditt samtykke til slik behandling til enhver tid. Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket ditt eller endre din data, vennligst ta kontakt med JYSK Norges kundeservice. Om du har noen klager på JYSK sin behandling av dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi av dine personlige data i en strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format ved å kontakte JYSK Norges kundeservice.

Om du har gitt samtykke til noen av tjeneste nevnt nedenfor, reserverer vi oss rett til å sende deg oppdateringer på våre vilkår og betingelser, uansett om du har eller ikke har tilbaketrukket ditt samtykke. Vi vil ikke sende deg noen annen type informasjon.


A) Opplysninger du gir oss i forbindelse med kjøp:

Når du handler på JYSK.no, ber vi deg opplyse navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuell alternativ leveringsadresse. Vi oppbevarer disse opplysningene sikkert i JYSKs eget VLAN-nettverk hos Atos, som er beskyttet bak brannmurer. Opplysningene er kun tilgjengelige for betrodde medarbeidere hos JYSk og Atos. Vi registrerer og logger ikke disse personlige opplysningene, men bruker dem kun i forbindelse med opprettelse og ekspedisjon av dine bestillinger, samt for å hjelpe deg med dine henvendelser. Som registrert har du alltid mulighet for innsikt, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Lov om behandling av personopplysninger.

Vi bruker e-postadressen din kun som ledd i gjennomføringen av din bestilling. Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, krever det en egen godkjennelse fra deg.

Vi bruker ikke ditt telefonnummer til å kontakte deg i salgsøyemed. Du blir kun kontaktet på telefon hvis det er problemer med bestillingen din og/eller for å få beskjed om levering ca. en halv time før levering.

JYSK vil verken overdra, selge eller gjøre dine personopplysninger tilgjengelige for tredjepart, inkludert andre virksomheter.


B) Opplysninger du gir oss i forbindelse med påmelding på nyhetsbrev:

Hos JYSK anstrenger vi oss for å følge gjeldende regler og lover for god markedsføring. Derfor sender vi kun nyhetsbrev til mottakere som selv har valgt å melde seg på. Hvis du har mottatt vårt nyhetsbrev uten å ha gitt oss din aksept, kan det skyldes at en person du kjenner har videresendt nyhetsbrevet til deg.

Hvis du ønsker å motta nyhetsbrevet, ber vi deg opplyse navn, etternavn, postnummer, kjønn og fødselsår når du melder deg på. På denne måten er vi i stand til å utvikle vår markedsføring slik at den blir mer relevant for deg.

Når du melder deg på nyhetsbrevet vårt kan du forvente å få 1-3 nyhetsbrev i uken og du kan melde deg av nyhetsbrevet i en lenke nederst i e-posten du mottok fra oss. Nyhetsbrevene inneholder aktuelle tilbud, nyheter, aviser og kataloger samt informasjon om gjeldende kampanjer. Kort sagt: Et godt tilbud til alle kundene våre.

I tillegg vil du motta "service-e-post", inkludert påminnelse om forlatt kurv, oppfølgings-e-post etter kjøp på JYSK.no, samt e-post inneholdende varer du har vist interesse for.

Vi lagrer dine opplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun JYSKs webansvarlige i samarbeid med en ekstern samarbeidspartner som har tilgang til dine opplysninger.

Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger din e-postadresse til andre virksomheter.


C) Automatiske opplysninger:

Vi vil gjerne tilby brukervennlige nettsider med informasjon som er relevant for deg. Derfor bruker vi teknologi som kan samle inn, behandle og sortere opplysninger om hvordan nettsidene våre blir brukt. Vi samler inn denne informasjonen ved hjelp av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som blir lagret på datamaskinen din. Det betyr i praksis at våre nettsider kan huske deg når du besøker nettsidene i flere omganger, og vi kan hente inn statistikk som viser hvordan du og andre bruker nettsidene.

Vi bruker informasjonskapsler fra Google Analytics. Dette hjelper oss med å finne ut hvilke deler av våre nettsider du ser når du klikker deg rundt på JYSK.no.

Du kan når som helst slette informasjonskapsler i nettleseren. Vær imidlertid oppmerksom på at det er deler av nettsidene du ikke kan bruke hvis du stiller inn nettleseren slik at den ikke godtar informasjonskapsler. Vi anbefaler derfor at du tillater bruk av informasjonskapsler. En del av opplysningene som JYSK samler inn kan bli offentliggjort, men det skjer i anonymisert form, for eksempel i informasjon om antall besøkende på nettsidene. Informasjon om våre kunder er en viktig del av vår virksomhet, og vi verken selger eller bytter opplysningene med andre. Hvis dine opplysninger eventuelt skal deles med tredjepart, vil du få muligheten til å si nei.

Vi samler spesifikk informasjon om din hardware og software, samt din bruk av JYSK.no. Vi bruker denne informasjonen til å optimalisere, samt feilsøke, JYSK.no. Vi samler også informasjon om hvilke sider du besøker på JYSK.no, slik at vi kan analysere hvordan våre kunder bruker nettsiden. Dine data blir ikke delt videre med tredjeparter og slettes automatisk etter 30 dager.

D) Praktisk informasjon om nyhetsbrevene
Ved å melde deg opp til våre nyhetsbrev kan du forvente å motta 1-4 nyhetsbrev hver uke fra JYSK via epost. Du kan enkelt melde deg av disse nyhetsbrevene når du selv ønsker, via linken i bunnen av nyhetsbrevet.

Nyhetsbrevene inneholder våre nyeste tilbud, nyheter og informasjon om kampanjer innenfor hele JYSK produktsortiment. Videre gir du tillatelse til å motta servicebeskjeder, inkludert epost om forlatte handlekurver på JYSK.no, eposter om oppfølgning av kjøp fra JYSK.no og eposter som inneholder produkter fra JYSK du kan være interessert i.  

E) Når du oppretter en konto på JYSK.no 

Når du registrerer deg på JYSK.no og oppretter en JYSK.no konto, får du tilgang til spesielle tjenester som JYSK Norge tilbyr. For å opprette en personlig konto på JYSK.no og skape målrettet online markedsføring innheter og behandler JYSK A/S, Org. nummer NO947477129MVA, følgende personopplysninger om deg:
• E-postadresse
• Navn
• Adresse (valgfritt)
• Telefonnummer (valgfritt)
• Bedrift (valgfritt)

All data vil bli behandlet som fortrolige opplysninger og vil bli brukt til å opprette en personlig konto på JYSK.no og for å skape målrettet online markedsføring. Ved å registrere en konto på JYSK.no aksepterer du behandlingen av dine personlige data.

JYSK A/S lagrer personopplysningene frem til du sletter kontoen din.

Den juridiske basisen for behandling av dine personlige data er samtykket du har gitt.

Personverngaranti

De opplysninger som du oppgir i din søknad og CV blir kun lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Vi garanterer at personopplysninger ikke vil bli brukt i andre sammenhenger eller av andre virksomheter. Vi garanterer også at informasjon kun blir benyttet i rekrutteringssammenheng for JYSK AS.

Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår kontraktsforpliktelse overfor deg.
I forbindelse med rekrutteringsprosessen benytter JYSK AS en elektronisk rekrutteringsløsning fra SAP. I den utstrekning det er nødvendig for å tilby og administrere dette verktøyet, vil SAP ha tilgang til dine personopplysninger, herunder blant annet for å lagre opplysningene og tilby brukerstøtte.

HR-avdelingen i JYSK er overordnet ansvarlig for all rekruttering i vår virksomhet. Skulle du ha spørsmål kan de kontaktes på Hrnorway@jysk.com.

Vi gjør oppmerksom på at alle jobbsøkere må akseptere vår personverngaranti for å for å kunne sende inn sin søknad.

VINN ET GAVEKORT PÅ 3000 KRONER

Credit Cards