Finn en gardinstang som matcher din stil

Gardiner kan gi et nytt uttrykk til rommet på et blunk. Kompletter din gardinløsning med en passende gardinstang eller gardinskinne. Hos JYSK har vi et stort utvalg gardinstenger med justerbare lengder for ethvert behov og innredning.

Når du skal montere dine nye gardiner trenger du kanskje veggfeste, beslag eller annet tilbehør. Selvsagt har vi det også. Fokuser på detaljene og velg gardinskinner, gardinstenger eller forlengelsesstenger som passer til gardinene dine. 

Se vårt utvalg av ferdigsydde gardiner.

 

24 produkter
  24 produkter

  Foretrekker du en gardinstang eller gardinskinne?

  Enten du vurderer å gå til innkjøp av en gardinskinne eller en gardinstang, har begge alternativene sine fordeler, og det endelige valget avhenger ofte av individuelle preferanser, estetiske hensyn og praktiske behov. Her er noen ulike synspunkter:

  Gardinskinne:

  • Funksjonalitet: Gir jevn og stabil bevegelse for gardinene, enkelt å åpne og lukke.
  • Skjult montering: Kan monteres skjult for et estetisk tiltalende utseende.
  • Illusjonen av høyere takhøyde: Montert i taket kan skinnen skape illusjonen av høyere takhøyde og økt romfølelse.
  • Velegnet for tunge gardiner: Robust og egnet for bruk med tunge stoffer og gardiner.

  Gardinstang:

  • Estetikk: Gir et dekorativt utseende og kan være et viktig designelement i rommet.
  • Variert design: Finnes i et bredt utvalg av materialer og stiler for å passe enhver innredning.
  • Enkel montering: Enkle å montere og krever vanligvis mindre tid og innsats enn gardinskinner.

  Det endelige valget avhenger gjerne av individuelle preferanser, rommets design og de spesifikke kravene til gardinene som skal brukes. Det er også mulig å benytte en kombinasjon av begge for å oppnå ønsket funksjonalitet og estetikk.

  Gardinene rammer inn hjemmet ditt

  Gardiner er mer enn bare dekorasjon rundt vinduet. De setter rammene som tilfører ditt hjem et preg av stil og komfort. Med riktige gardiner kan du kontrollere lyset og skape den ideelle atmosfæren for enhver anledning. Bruk gardinene til å beskytte ditt privatliv, dempe støy og gi rommet en ekstra dimensjon med vakre tekstiler og mønstre. Her kan du få frem din personlige stil i fargevalget og design. Gardiner er også nøkkelen til å skape et personlig preg i ethvert rom, og gir muligheter for enkel fornyelse i takt med sesongene. Utforsk vårt utvalg for å finne det perfekte gardinet som harmonerer både med vinduene og din unike innredning.