Vilkår og betingelser

1. Arrangøren er: JYSK A/S

2. Ansatte i JYSK A/S eller deres familiemedlemmer, eller andre koblet på noen som helst måte med konkurransen, eller andre som har hjulpet til med å sette opp konkurransen kan ikke delta i konkurransen.

3. Det er ingen påmeldingsavgift og ingen kjøp er nødvendig for å delta i konkurransen.

4. Konkurransen vil pågå fra 19.09.2016 til til 13.11.2016. Etter denne datoen vil deltagelse ikke bli vurdert.

5. Arrangøren tar ikke ansvar for påmelding som ikke har blitt mottatt uansett grunn.

6. Arrangøren forbeholder seg retten til å kansellere eller endre konkurransen og disse vilkårene uten varsel i tilfelle en katastrofe, krig, sivil eller militær uro, faktisk eller forventet brudd på gjeldende lover eller forskrifter eller andre hendelser utenfor arrangøren kontroll. Eventuelle endringer i konkurransen vil bli meddelt deltakerne så snart som mulig.

7. Arrangøren er ikke ansvarlig for unøyaktige premiedetaljene opplyst til en deltaker av en tredjepart i forbindelse med denne konkurransen.

8. Ingen kontantalternativ til premiene vil bli tilbudt. Premiene er ikke overførbare og kan ikke byttes mot kontanter.

9. Vinnerne vil bli valgt: fra deltagere som stemmer på sin JYSK Favourite.

10. Vinneren vil bli varslet på e-post. Dersom vinneren ikke kan kontaktes eller ikke gjør krav på premien innen 14 dager etter varselet, forbeholder vi oss retten til å trekke tilbake premien fra vinneren og plukke en ny vinner.

11. JYSK vil varsle vinneren når og hvor premien vil bli levert.

12. JYSKs avgjørelser i forhold til konkurransen er endelige og ingen korrespondanse vil bli inngått.

13. Konkurransen og disse vilkårene er underlagt Norsk lov og eventuelle tvister vil være underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i Norge.

14. Eventuelle personopplysninger i forbindelse med konkurransen vil utelukkende bli brukt i henhold til gjeldende Norsk lovgivning og vil ikke bli videreformidlet til en tredjepart.

15. Vinnernes navn vil bli publisert på Facebook og/eller JYSKs nettside med alle konkurransevinnerne når vinnerne har blitt kontaktet.

16. Deltakelse i konkurransen vil bli ansett som aksept av disse vilkårene.

17. Premien er et gavekort hos JYSK til hver enkelt vinner.

18. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med, Facebook, Twitter eller andre sosiale nettverk. Du leverer din informasjon til JYSK A/S og ikke til noen andre parter.