Bredt utvalg av sytilbehør

Det heter seg at godt verktøy er halve jobben…  Uavhengig om du skal sy dine egne gardiner med flotte tekstiler, reparere klær, eller bytte ut glidelåsen på pynteputene dine, så vil du trenge litt sytilbehør. Hovedelementet i sytilbehør er blant annet nål og tråd, hvor du i vårt sortiment finner et utvalg av vanlige synåler, knappenåler, sikkerhetsnåler, og symaskinnåler. 

Hos JYSK kan du imidlertid også kjøpe mye annet sytilbehør som stropper, borrelås, strikk og bånd i forskjellige bredder og lengder. Vi har også tang, og trykknapper. 

Kjøp eventuelt en komplett syskrin som inneholder nåler, tråd, målebånd, saks, splitter, nålepute og fingerbøl. Her får du alt nødvendig sytilbehør til dine kreative prosjekter. Se vårt utvalg her på siden, eller i din lokale JYSK butikk.

 

43 produkter
  43 produkter

  Sytilbehør

  Nålitreder 2stk/pk
  27,50/pakke
  Kun i butikk
  Spole plast 20mm 4 stk/pk
  45,- /pakke
  Kun i butikk
  Sikkerhetsnåler 50mm
  45,- /stk.
  Kun i butikk
  Knappenåler sølvfarget
  50,- /pakke
  Kun i butikk
  Symaskinolje m/spray 20ml
  60,- /stk.
  Kun i butikk
  Tekstillim 30 g
  75,- /stk.
  Kun i butikk
  Glidelås 30cm hvit S2 Tp0
  75,- /stk.
  Kun i butikk
  Trykknapper u/påsying 8mm 10stk/pk sølv
  125,- /pakke
  (15.63 /Styk)
  Kun i butikk
  Broderisaks 11,5cm stål
  165,- /stk.
  Kun i butikk
  Hulltang med tilbehør
  235,- /pakke
  Kun i butikk
  Sysaks 21cm saks
  350,- /stk.
  Kun i butikk

  Reparer klærne dine

  Vårt utvalg innen sytilbehør kan brukes til reparasjon av klær. Vi har alle en bukse i skapet som burde legges opp. Eller kanskje trenger favorittskjorten å få sydd på en ny knapp, sofaputen behøver kanskje en ny glidelås, eller sokkene trenger å stoppes...

  Vi har et stort utvalg hendig sytilbehør som synåler, borrelås, strikk, maljer, spole og knappenåler som gjør at du, med en liten innsats, kan gi tekstilene dine en sjanse til, dersom du ønsker det. Det er bra for miljøet om vi klarer å kaste mindre og ta bedre vare på tekstilene våre. Hvis du er riktig så kreativ kan du ta den helt ut og sy om noen av klærne dine, da får du et helt unikt klesplagg som ingen andre har.