Se vårt brede utvalg av sytilbehør

Hovedelementet i sytilbehør er blant annet nål og tråd, hvor du i vårt sortiment finner et utvalg av vanlige synåler, knappenåler, sikkerhetsnåler, og symaskinnåler. Hos JYSK kan du imidlertid også kjøpe mye annet sytilbehør som stropper, borrelås, strikk og bånd i forskjellige bredder og lengder. Vi har også tang, trykknapper og glidelåser for å sy eller reparere klær. Kjøp eventuelt en komplett syskrin som inneholder nåler, tråd, målebånd, saks, splitter, nålepute og fingerbøl. Her får du alt nødvendig sytilbehør til dine kreative prosjekter. Se vårt utvalg her på siden, eller i din lokale JYSK butikk.

  Sytilbehør - Sytilbehør

  Nåletråder 2stk/pk
  22,50/pakke
  Kun i butikk
  Spole plast 20mm 4 stk/pk
  35,- /pakke
  Kun i butikk
  Sikkerhetsnåler 50mm
  35,- /stk.
  Kun i butikk
  Knappenåler sølvfarget
  45,- /pakke
  Kun i butikk
  Symaskinolje m/spray 20ml
  55,- /stk.
  Kun i butikk
  Tekstillim 30 g
  65,- /stk.
  Kun i butikk
  Glidelås 30cm hvit S2 Tp0
  65,- /stk.
  Kun i butikk
  Broderisaks 11,5cm stål
  135,- /stk.
  Kun i butikk
  Hulltang med tilbehør
  225,- /pakke
  Kun i butikk
  Sysaks 21cm saks
  285,- /stk.
  Kun i butikk

  Reparer klærne dine

  Vårt utvalg innen sytilbehør kan brukes til reparasjon av klær. Vi har alle en bukse i skapet som burde legges opp. Eller kanskje trenger favorittskjorten å få sydd på en ny knapp, sofaputen behøver kanskje en ny glidelås, eller sokkene trenger å stoppes...

  Vi har et stort utvalg hendig sytilbehør som synåler, borrelås, strikk, maljer, spole og knappenåler som gjør at du, med en liten innsats, kan gi tekstilene dine en sjanse til, dersom du ønsker det. Det er bra for miljøet om vi klarer å kaste mindre og ta bedre vare på tekstilene våre. Hvis du er riktig så kreativ kan du ta den helt ut og sy om noen av klærne dine, da får du et helt unikt klesplagg som ingen andre har.