Bli klar til studentlivet

Vi har samlet alt du trenger til å kickstarte ditt nye liv som student. Her finner du inspirasjon til innredning av små hjem, oppskriften på det perfekte hjemmekontoret og våre beste søvntips, slik at du har energi til å komme deg gjennom den hektiske studenthverdagen.  

 

 

Innredning av små hjem

For å kunne bo smått, må du tenke stort. Alt om hvordan du kan få leiligheten din til å fremstå større enn den egentlig og få mest ut av hver kvadratmeter. 

Les mer her
 

 

Få drømmesoverommet

Slik oppgraderer du soverommet ditt til et master bedroom. Vi har innredet ett soverom i fire ulike stiler, slik at du kan finne den stilen som passer deg best. Finn sengen som passer dine behov med vår sengeguide. 

Les mer her

 

 

Få den perfekte arbeidsplassen

Innredningen av hjemmekontoret har stor betydning for din effektivitet og kreativitet. Gi deg selv best mulig for forutsetning for å lykkes akademisk med et behagelig og inspirerende arbeidsområde.

Les mer her

Søvn er nøkkelen til suksess

God søvn er avgjørende for å lykkes. Vi lærer deg hvordan du tar power naps og hvordan alkohol påvirker søvnen din. Les våre beste søvnråd og hvordan du kommer deg ut igjen av senga neste morgen. 

Les mer her