[][]

Smart oppbevaring med DAMHUS

Hva er vel mer irriterende enn å måtte lete seg gjennom sommerkjoler, shortser og bikinier på leting etter vinterfrakken eller det tykke ullskjerfet? I Norge har vi store variasjoner på garderoben fra sesong til sesong.

Oppbevaring i boder, kjellere og loft blir ofte det beste alternativet for mange, men vær oppmerksom på fukt og kulde som kan utsette klærne for påkjenninger som gjør at de får lukt eller fuktutslag.

[][]


Har du et tørr, temperert loft, bod eller kjeller egner denne seg imidlertid meget godt til oppbevaring av klær og sko. Nettopp derfor har JYSK utviklet en serie med fleksible garderobeløsninger som enkelt kan tilpasses oppbevaringsbehovet.


[][]

DAMHUS-serien kommer i en rekke ulike størrelser og kan kun kjøpes online. 

[][]

Hold orden i rotet med MY BIG BLUE BAG

MY BIG BLUE BAG har fler bruksmuligheter enn en sveitsisk lommekniv. Det er kun fantasien som setter grenser for hva denne glassfiberbagen kan brukes til.

[][]


I vinterhalvåret er bagen perfekt til å oppbevare klær, uteleker og utstyr som brukes på sommeren. Noen måneder senere kan du fylle MY BIG BLUE BAG med julepynt eller bruke den til hagearbeid. 

[][]


Bagene er sterke og kan brukes om og om igjen. MY BIG BLUE BAG tar liten plass, men kan romme mye og brukes til alt. Bagene er meget rimelige og kommer i ulike design og størrelser.