Din handlekurv

Kurven din er tom

Din handlekurv

Kurven din er tom

Spar opptil 60% på utvalgte varekategorier!Se mer her
Finn din hagestil og motta inspirasjon på e-post. Les mer

Fra trainee til distrikssjef.

"Er du motivert så vil du få uendelige muligheter"

Dato:

Kategori: Livet i JYSK

Bli kjent med William som gikk fra trainee til distrikssjef på 1,5 år.
 

Hvordan begynte din JYSK-karriere?

Jeg startet som Store Manager Trainee (SMT) i januar 2017. Sammen med fire andre SMTer besøkte jeg flere forskjellige butikker og fikk grundig innføring i JYSK. 

I mai ble jeg butikksjef for nye JYSK Mølla, som skulle åpne måneden etter. Å planlegge og gjennomføre byggeprosessen og butikkåpningen var en veldig involverende og lærerik prosess. 
 
Etter et år fikk jeg tilbud om stilling som District Manager Trainee (DMT). Dette åpnet døren for flere og nye utfordringer. Etter jeg fullførte SMT-modulene begynte jeg å reise rundt sammen med en distrikssjef for å bli kjent med min fremtidige rolle og oppgaver. 

I vår ble det utlyst en ny stilling som distrikssjef for Buskerud og Vestfold. Etter en runde med intervjuer fikk jeg jobben med oppstart i august.   


Hva er grunnen til at du har lykkes i JYSK? 

I JYSK sier vi "Bring dedecation meet possibilites" og dette stemmer. Er man motivert så vil man få uendelige muligheter.

Når jeg startet i JYSK hadde jeg bestemt meg for at jeg ville bli distrikssjef på kortest mulig tid. Jeg har vært på hugget med å være med på nye prosjekter og stilte opp ved behov når andre i distriktet trengte hjelp. 

I ettertid er jeg glad for at jeg ikke ble distrikssjef med en gang. Det er mye man lærer i sitt første JYSK-år og man trenger den læringen når man kommer fra en annen retailkjede.


Hva er det mest givende ved å være en JYSK-leder?

Å være leder i JYSK er en kompleks oppgave. Man skal etterleve konsepter og konstant presset på tid, men det er dette som gjør det spennende. Det er veldig gøy at det er noe som skjer hele tiden i JYSK – to dager er aldri like.

Som leder er det gøy å se at man kan påvirke ved å være god til å delegere, veilede og coache. Å etterleve JYSK Leadership er ikke alltid lett, men når man får det til er det veldig givende. 


Hva vil du si til de som vurderer å jobbe i JYSK? 

Dere som sitter på benken og venter, grip sjansen nå og bli med oss i JYSK. Det er uante muligheter i JYSK så lenge man tar med seg dedikasjon inn i jobben. Bare husk at man alltid kan lære noe nytt og man må være villig til å investere litt tid.