Din handlekurv

Kurven din er tom

Din handlekurv

Kurven din er tom

Spar opptil 60% på utvalgte varekategorier!Se mer her
Finn din hagestil og motta inspirasjon på e-post. Les mer

4 raske med butikksjefen på Grünerløkka

Dato:

Kategori: Livet i JYSK

Bli bedre kjent med Eline Brendstuen, vår butikksjef på JYSK Mølla. 


Når startet din reise i JYSK? 

Jeg startet som Store Manager Trainee (SMT)/Salgsleder 1.Januar 2017. Før JYSK Mølla åpnet begynte jeg med opplæringen min på JYSK Furuset og JYSK Strømmen. Jeg tok over som butikksjef på Grünerløkka etter at den første butikksjefen, William Stubberud, ble forfremmet til distriktsjef.

Hva gjorde at du søkte på jobb som Store Manager Trainee i JYSK?

Før jeg kom til JYSK var jeg butikksjef på Nille, men hadde lyst på nye utfordringer og mer ansvar med en større butikk og flere ansatte. Jeg ble kontaktet på LinkedIn og fikk høre mer om JYSK og skjønte med en gang at jeg hadde kommet til rett sted. Stillingen som SMT passet perfekt med min bachelor i organisasjon og ledelse.

Det finnes ingen andre retailkjeder med like gode utviklingsmuligheter som JYSK. I løpet av mine 1,5 år har jeg virkelig gått utenfor komfortsonen min og utviklet meg som leder.

Hva er mest givende ved å være leder for sin egen butikk?

Det mest givende er å se utviklingen og resultatene de ansatte skaper. Sammen blir vi et fantastisk godt team, som allerede har oppnådd gode resultater. Det er gøy å se hvor motiverte de ansatte er og hvor hardt de jobber for å få den perfekte butikken med den høyeste omsetningen.

Å være ansvarlig for min egen butikk gir meg mer motivasjon som leder. Arbeidsdagene er alltid spennende med ulike utfordringer og oppgaver hver enste dag.

Hvordan ser din JYSK-fremtid ut? 

Planen videre er å kunne jobbe som Store Supporter. Det virker som en veldig interessant stilling og noe jeg absolutt kunne tenke meg fremover. Først så skal jeg få JYSK Mølla til å gå på skinner og øke omsetningen enda mer.