Click & Collect

Prisgaranti

Enkel bytteservice

Tørkeballer PRICE STAR 3 stk/pose

Varenr.: 3928500

 

Pr. pose 20,-

Legg i kurv

Materiale:

Gummi

Størrelse:

Diameter: 7 cm

Farge:

Gul

Ytterligere info:

Brukes i tørketrommel med dyner, puter mm. Ballene reduserer tørketiden ved å øke varme- og luftsirkulasjonen.

Alle anmeldelser

Ingen anmeldelser. Vær den første til å skrive en produktanmeldelse og du kan vinne et gavekort på 500 kroner.

Skriv en anmeldelse

Levering

Når du handler hos JYSK.no har du disse leveringsmulighetene.

Pakkepost – mindre varer

Post Nord Logistics leverer pakkepost til ditt utleveringssted. Levering forekommer innen 7 virkedager, men forsinkelser kan forekomme pga. værforhold. Er det nødvendig å dele leveransen i flere leveringer, dekkes kostnadene til dette av JYSK.

Stykkgods – store varer

Fraktfirmaet Schenker leverer stykkgods til din leveringsadresse etter det som er avtalt på kjøpstidspunktet. Leveringen av stykkgods forekommer på bakkeplan ved kundens adresse, hvis annet ikke er avtalt. Transportøren kontakter deg direkte for å avtale leveringsdato.

Schenker leverer varene med lastebil. Er det vanskelig å komme frem til leveringsadressen må sjåføren opplyses om dette når du blir kontaktet for å avtale leveringsdato. Leveres innen 5-13 virkedager. Bor du i Oslo avtales hjemkjøring senest etter 5 virkedager. Forsinkesler kan forekomme pga. værforhold.

Vi orienterer deg om eventuelle endringer på SMS og sjåføren kontakter deg på telefon en halv time før levering hvis du har opplyst om ditt telefonnummer i bestillingen. Tjenesten gjelder ikke for Oslo området.

Du må selv kvitte deg med fraktemballasjen.